Hello lanserar ny tjänst: Rumslig Formgivning och Inredningsdesign

I en alltmer digitaliserad tid har en längtan efter mer inspirerande, uttrycksfulla och tilltalande kontor ökat. Som ett resultat av detta lanserar vi på Hello Studio nu ytterligare en tjänst för att bredda vår nisch inom design. Genom Rumslig Formgivning och Inredningsdesign tar vi vår kunds värderingar och grafiska profil ett steg längre - och realiserar detta i den fysiska miljön.

I tjänsten Rumslig Formgivning och Inredningsdesign ingår uppdrag som inredningskoncept, inredningsdesign och dekor, design av mässmontrar, utställningskoncept samt set design och styling vid produktfotograferingar.

– Den här tjänsten är något vi velat lansera under en längre tid, då vi har både inredare, stylister, möbelformgivare och utställningsproducenter i vårt team på Hello Studio. Under det senaste året har vi sett en ökad efterfrågan från våra kunder om att realisera den grafiska identiteten även i den fysiska miljön för att förhöja den mänskliga upplevelsen. Därför väljer vi nu att gå ut brett med den här tjänsten, vilket känns jättekul! säger Kristina Berlin, VD på Hello Studio.

Därtill kvarstår Hello Studios befintliga tjänster inom grafisk design, branding, webb, rörlig media, print, illustrationer och copywriting.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller vill bolla en idé!

GET IN TOUCH

I en alltmer digitaliserad tid har en längtan efter mer inspirerande, uttrycksfulla och tilltalande kontor ökat. Som ett resultat av detta lanserar vi på Hello Studio nu ytterligare en tjänst för att bredda vår nisch inom design. Genom Rumslig Formgivning och Inredningsdesign tar vi vår kunds värderingar och grafiska profil ett steg längre - och realiserar detta i den fysiska miljön.

I tjänsten Rumslig Formgivning och Inredningsdesign ingår uppdrag som inredningskoncept, inredningsdesign och dekor, design av mässmontrar, utställningskoncept samt set design och styling vid produktfotograferingar.

– Den här tjänsten är något vi velat lansera under en längre tid, då vi har både inredare, stylister, möbelformgivare och utställningsproducenter i vårt team på Hello Studio. Under det senaste året har vi sett en ökad efterfrågan från våra kunder om att realisera den grafiska identiteten även i den fysiska miljön för att förhöja den mänskliga upplevelsen. Därför väljer vi nu att gå ut brett med den här tjänsten, vilket känns jättekul! säger Kristina Berlin, VD på Hello Studio.

Därtill kvarstår Hello Studios befintliga tjänster inom grafisk design, branding, webb, rörlig media, print, illustrationer och copywriting.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller vill bolla en idé!

GET IN TOUCH